Voor bedrijven

De marketing is ook in transitie. Maatschappelijke marketing wordt steeds belangrijker.  Wat  een bedrijf doet voor zijn omgeving is net zo belangrijk in haar marketing als de producten die het bedrijf levert. Elk bedrijf zoekt daarom een manier om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.  Dit kan anoniem door maatschappelijk verantwoord te investeren, maar dit kan ook zichtbaar door met je omgeving aan de slag te gaan!

SiZo projectbureau betrekt daarom bewoners in de buurt bij het maatschappelijk ondernemen van uw bedrijf. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ondersteuning van scholen, verbetering van wijken of maak uw hele buurt CO2 neutraal dankzij een duurzame energie installatie die de buurt gezamenlijk op uw dak zet. Dit creëert niet alleen betrokkenheid van de buurt, maar uw bedrijf draagt het maatschappelijk verantwoord ondernemen actief uit.

Ondanks dat u het maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt is het niet uw core-business. Immers u moet u focussen op uw bedrijf.

Het organiseren van actief en zichtbaar maatschappelijk ondernemen in uw eigen omgeving is wel de core-business van SiZo Projectbureau. SiZo projectbureau gaat de wijk in en kijkt waar behoefte aan is en hoe uw bedrijf hier aan kan bijdragen. SiZo Projectbureau verbindt uw bedrijf met de wijk en brengt nieuwe energie in de wijk!

Contactgegevens

SiZo Projectbureau
+31637350569
info@sizoprojectbureau.nl

Adres:

Teslastraat 15
1098 VD
Amsterdam

KVK: 52511707 0000